Nytt spel på G | Bomgaru

Hej där allihopa, så det kommer ett nytt spel snart från utvecklaren Bomgaru och jag är så exalterad över det. Det här märket är känd för att utveckla actionäventyr och interaktivt spel, samt andra spel som strategispel som är gratis att spela och betalversionen brukar inte kosta skjortan. De är duktiga på att utveckla det grafiska i de spel, det verkar som att de försöker nischa sig på det, vad gäller det tekniska så kan det finnas buggar i spelen och ibland är de något långsamma med att fixa dessa buggar, vilke så klart blir ett störande moment för många, det är så livet är och det går ju inte att göra så mycket åt saken så klart. Det är bara att härda ut men deras nya spel Smok Alien verkar vara en riktig vinnare (eller som det ser ut). Spelet går ut på att överleva efter en invasion av utomjordningar. Du startar i det som är ditt, det första som händer är att du möter det som verkar vara din fru, det första hon säger är att någon verkar misstänksam över er identitet och att hon är rädd att någon ska upptäcka att ni inte är The Daltons och utsätta er familj för fara. Du jobbar tydligen för någon slags polis enhet som utredare men den här polisenheten är något som utomjordingar styr över. Ni kämpar emot det som klassas som en terrorgrupp som kämpar mot den nya världsorder som råder med utomjordingarna på toppen.

Så småningom får du veta att din fru tillhör i hemlighet den här motståndsrörelse och du som fångar dessa medlemmar vet att det slutar inte bra för dem, antingen dödas dem eller så skickas de till ett arbetsläger och ses aldrig mer. Det här kan du så klart inte låta ske eller? Det är här spelet blir intressant för att du har en möjlighet hör, antingen överlämnar du din fru och då utvecklar spelet ut sig på ett sätt eller så gör du inte det och historien blir helt annorlunda. Tänk på att det är din fru, som du älskar, som du har barn med och ett av dina barn, den äldste håller på att bli involverad i mycket som har med er att göra.

Storyn som ni ser är fångande eller det tycker jag åtminstone, jag gillar sådana typer av spel där du får göra val och som förändrar hur historien utspelar sig. Jag kommer ihåg att det första spelet jag spelade som hade med det här att göra var Heavy Rain, den släpptes ut av Quantic Dream typ… 2010, regisserat av David Cage. Det var ett interaktivt drama och actionäventyrsspel till Play Station 3 och jag tror det finns att köpa på PS4 idag. Ett riktigt bra spel. Kortfattat kan man säga att det handlar om den fruktade Origamimördaren som dränker sina offer i regnvatten, främst handlar det om barn, pojkar för att vara specifik… och det hela börjar hända när huvudkaraktärens son kidnappas av Origamimördaren. I det här spelet har du flera karaktärer du kan spela med, vilket gör det ännu roligare och så fortsätter historien framåt, ett riktigt bra spel för sin tid.

Nu hoppas jag att Bomgaru, ett svenskt företag med säte i Göteborg, använder sig av en riktig bra SEO byrå Göteborg, så att när folk letar efter sådana här typer av spel på nätet ska de komma bland de första resultaten för att det förtjänar dem tycker jag. Även om de på den tekniska aspekten kan bli bättre är grafiken i spelen så fångande, designen är så stilren och vacker att det är verkligen värt att se dessa spel växa och få det här företaget att bli ännu bättre på det de gör! Det vore verkligen så bra för dem.

Se så, iväg med er och spela lite, njut av era liv. Spel är roliga, spel är bra, spel gör livet mer skoj!

GOAT.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *